Citymarketing, het bewust bezig zijn met de uitstraling en reputatie van je stad, heeft een prominentere rol in het beleid van vele steden, zo ook in Venray. Onder de naam Venray Bloeit wordt Venray op de kaart gezet bij bezoekers van buitenaf en bij de inwoners van gemeente Venray zelf. Het is lekker wonen, goed werken en ondernemen, heerlijk recreëren en shoppen in Venray!

De vernieuwde  Venray Bloeit website vormt het startpunt voor iedereen die wil weten wat er in de gemeente Venray te doen is. Of het nu gaat over evenementen in het centrum, koopzondagen, tentoonstellingen of informatie over parkeren en bereikbaarheid, Venray Bloeit geeft de bezoeker een compleet overzicht. Om dit te bereiken is niet alleen het uiterlijk maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. 

De Jongens van Boven ontwierpen en ontwikkelden een overzichtelijke, volledige een gebruiksvriendelijke website die de bezoeker helpt bij het vinden van de gewenste informatie. Centraal bij de ontwikkeling stond de realisatie van een gebruiksvriendelijk activiteiten en evenementen overzicht. Met deze city marketing website kan Venray zich online meten met grote city marketing platforms van steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Venray Bloeit!
Opdrachtgever aan het woord

Andre Tonen, Voorzitter Venray Bloeit:

De nieuwe Venray Bloeit website belicht alles wat de gemeente Venray mooi maakt. Hij is erg gebruiksvriendelijk en geeft de bezoeker een volledig beeld van wat Venray hem of haar te bieden heeft. De Jongens van Boven zijn erin geslaagd om Venray city marketing naar een hoger niveau te tillen.+share
Contact
De Jongens van Boven
Patersstraat 35
5801 AT Venray | Netherlands

+31 (0) 478 712 021
info@dejongensvanboven.nl